bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Infiinţat în 1952, Colegiul Naţional Grigore Moisil Urziceni şi-a clădit prin efortul comun al profesorilor şi elevilor, un prestigiu binemeritat reflectat în remarcabile rezultate: numeroase premii naţionale şi internaţionale la concursurile şcolare, precum şi o medie de peste 80% din absolvenţii admişi în învăţămantul superior- cel mai convingător argument al unui învăţămant de calitate.
"O cariera de succes incepe cu o pregatire buna!"

Omul GRIGORE MOISIL

Există personalităţi creatoare, mereu deschizatoare de drumuri în domeniile carora li se dedică. Cu siguranţă, Grigore Moisil (1906-1973) aparţine galeriei acestor spirite ilustre, care înnobilează Panteonul gandirii romaneşti. Viata sa dedicată matematicii si informaticii l-a consacrat ca un extraordinar om de ştiinţă şi profesor.

TRECUT, PREZENT SI VIITOR

Colegiul Naţional Grigore Moisil dispune de un spaţiu de şcolarizare însemnand 24 săli, 5 laboratoare (2 informatică, fizică, chimie, biologie), cabinete de istorie, geografie, literatura romana, o sală şi un teren de sport. Procesul de învăţămant este efectuat de 43 de cadre didactice, iar la şcoală şi la internat personalul administrativ este alcatuit din aproximativ 30 de salariaţi. Liceul are o bibliotecă formată din 31.000 de volume cu lucrari din beletristică, economie, matematică, chimie, istorie, geografie, literatura francezî şi engleză. În medie elevii solicită 1000 de lucrari în fiecare lună. Absolvenţii au trecut examenul de bacalaureat în proporţie de 100% în anul 2010 şi au fost admişi în învăţămantul superior în proporţie de 90%. Cei mai mulţi dintre absolvenţii Colegiului Naţional Grigore Moisil au o calificare superioară, au trecut cu succes examenul de doctorat în ţară sau în străinătate, sunt cercetatori, economişti, ingineri, medici, profesori, jurişti, ziarişti, actori, ofiţeri, şi prin activitatea desfăşurată onorează şcoala pe care au absolvit-o.